2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

Doktora Programları İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Yüksek Lisans Programları İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

-Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin aşağıdaki listede belirtilen evrakları eksiksiz şekilde temin edip, 13-15 Eylül 2021 tarihleri aralığında enstitümüz kayıt ofisine (Ticari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Laboratuvarı) mesai saatleri içerisinde bu evraklar ile gelerek kayıt yaptırması gerekmektedir.

Kesin Kayıt Yaptırmak İçin Getirilmesi Gereken Evrakları Görüntülemek İçin Tıklayınız.

*Ücretsiz okuma hakkı kayıtlı öğrenci sayısına göre değişiklik göstermektedir. Kayıtlı öğrenci sayıları kesinleştikten sonra Ücretsiz Okuma Hakkı elde eden öğrencilerin listesi 21 Eylül 2021 (Salı günü) tarihinde belirlenerek Rektörlük onayına sunulacaktır.