2024 Yılı Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Ankara-Bağlıca Kampüsü Amfi Tiyatrosunda 24 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek olan mezuniyet törenimiz için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi önem arz etmektedir.

-Öğrencilerimizin törene katılıp katılmayacaklarını 11 Haziran 2024 günü mesai bitimine kadar, bağlı oldukları Enstitülerine e-posta yoluyla bilgi vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak değişim ve müracaatlar dikkate alınmayacaktır. Bilginin iletileceği e-posta adresi: sbe@baskent.edu.tr

-Törene katılacak öğrencilerimiz cübbe ve keplerini tören saatinden 2 (iki) saat önce havuzlu yolda kurulacak stantlardan nüfus cüzdanlarını vererek ilgili Enstitü sekreterliklerinden temin edebilirler. Tören bitiminde cübbe ve keplerini aynı stantlara imza karşılığında teslim eder ve nüfus cüzdanlarını alabilirler. Cübbe ve kep satın almak isteyenler tören gününden önce Kurum Ev İdaresi Birimi ile irtibata geçerek ilgili hesaba 700.-TL yatırmak kaydı ile, 2 suret dekont karşılığında Enstitü sekreterliklerinden şallarını, Kurum Ev İdaresi biriminden de kep ve cübbelerini satın alabilirler.

TARİH FAKÜLTE/MYO/ENSTİTÜ SAAT

24 HAZİRAN 2024