2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav ve Final Tarihleri

İşletme Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Psikoloji Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Programlarının Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Radyo, Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav ve Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav -Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programlarının Ara Sınav -Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Sermaye Piyasaları Yüksek Lisans Programlarının Ara Sınav -Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Teknoloji Bilgi Yönetimi Yüksek Lisans Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.