2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav ve Final Tarihleri

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Programlarının Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Radyo, Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav ve Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Programlarının Ara Sınav - Final Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Sanat Tarihi ve Müzecilik Anabilim Dalı Programlarının Final Sınav Tarihlerini Görüntülemek İçin Tıklayınız.