2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi

DOKTORA PROGRAMLARI

Bankacılık ve Finans Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

İşletme Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Muhasebe Finansman Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Özel Hukuk Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Radyo, Televizyon ve Sinema Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Sosyoloji Doktora Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Tüm Yüksek Lisans Programları İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencileri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Tam Zamanlı Öğrencilerin Getirmesi Gereken Belgeleri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Özel Öğrencilerin Getirmesi Gereken Belgeleri Görüntülemek İçin Tıklayınız.