2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Doktora Yeterlik ve TİK Jürileri

İşletme Doktora Programı yeterlik sınav tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

İşletme Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Muhasebe ve Finansman Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Yönetim Organizasyon Doktora Programı yeterlik sınav tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Yönetim Organizasyon Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Bankacılık ve Finans Doktora Programı yeterlik sınav tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Bankacılık ve Finans Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Doktora Programı TÖK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Doktora Programı yeterlik tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Radyo, Televizyon ve Sinema Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Radyo, Televizyon ve Sinema Doktora  Programı yeterlik sınav tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Özel Hukuk Doktora Programı TİK tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.

Özel Hukuk Doktora  Programı yeterlik sınav tarihlerini görüntülemek için tıklayınız.